• Contact
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis*

Refurbished Week: 4 t/m 10 september

Refurbished Week: 4 t/m 10 september

Refurbished Week: 4 t/m 10 september

Geplaatst in Acties op 30-08-2023 08:35

Dinsdag 5 september is het Duurzame Dinsdag, een dag waarop het Kabinet het duurzame koffertje met initiatieven ontvangt. Ook bij Complies laten we deze dag niet onopgemerkt voorbijgaan. Bij Complies geloven we in de kracht van duurzaamheid en het belang van verantwoord ondernemen. Daarom hebben wij deze week een Refurbished week. Een week vol mogelijkheden om duurzaamheid te omarmen en tegelijkertijd te profiteren van ongelooflijke besparingen.

 

Wat kun je verwachten?

Elke dag van onze Refurbished Week presenteren we je een uitstekende refurbished aanbieding. Deze deals zijn niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. 

 

Waar vind je deze aanbiedingen?

De refurbished aanbiedingen zijn te vinden in onze dagaanbieding. Hier kun je dagelijks een nieuwe deal ontdekken die je niet wilt missen. Wil je geen enkele deal missen? Schrijf je dan snel in voor onze dagaanbieding e-mails. Zo ontvang je dagelijks een melding van de nieuwste aanbiedingen direct in je inbox.

 

Bij Complies streven we naar een duurzame toekomst en willen we jou de kans geven om samen met ons deze weg in te slaan. Doe mee aan onze Refurbished Week en ontdek hoe je kunt genieten van topkwaliteit producten terwijl je tegelijkertijd je marge verhoogt.