Digitale koppelingen

U kunt bij ons uw systemen op vele manier koppelen. Zo hebben wij het koppelen van uw webshop aan ons assortiment kinderlijk eenvoudig gemaakt door tal van generieke importdata beschikbaar te stellen. Ook is het mogelijk om onze data zelf te integreren in uw eigen software dankzij onze API. Zo is het mogelijk om vanuit uw eigen software orders bij ons in te schieten, RMA's aan te vragen of verzendstatus op te halen.

Onze API

Als klant van Complies heeft u ook toegang tot onze uitgebreide API. Binnen deze API zitten diverse functies welke u kunt koppelen aan uw CMS-, POS-systeem of webshop. Diverse data zoals productgegevens, voorraadstatus, orders, facturen en zending worden gestructureerd aangeboden zodat u deze gegevens zelf kunt integreren in uw eigen software. Om gebruik te kunnen maken van de API heeft u een API-Key nodig. Deze kunt u vinden in uw accountgegevens. Voor een overzicht van alle functies en technische documentatie kunt u kijken op https://api.complies.nl/1  

Productdata exporteren

Om het toevoegen van ons assortiment aan uw webshop te vereenvoudigen hebben wij diverse generieke importbestanden beschikbaar. Deze bestanden zijn veelal beschikbaar in de extensies CSV en XML. Inmiddels hebben wij voor de meest voorkomende platformen de importbestanden beschikbaar. Mocht het zo zijn dat uw platform er niet tussen staat horen wij het graag. Ons ontwikkelteam is altijd bereid extra functies toe te voegen. Hieronder kan u de bestanden downloaden, een uitgebreide technische documentatie en uitleg van de velden kan u vinden op https://export.complies.nl

 CSV    Excel    XML    JSON    Documentatie
CSV   Excel   XML   JSON   DOCUMENTATIE

 

 Een webshop bouwen of koppelen

Een webshop maken kan op vele verschillende manieren. Wanneer u enigszins kan programmeren of de juiste mensen in dienst hebt kunt u wellicht goed uit de voeten met een opensource-pakket zoals Magento of PrestaShop. In dergelijke gevallen kunt u prima een koppeling schrijven op onze API en alle functies zelf integreren in uw shop. Natuurlijk kunt u niet overal verstand van hebben en niet overal mensen voor in dienst nemen. Daarom hebben wij diverse vooropgezette koppelingen naar diverse cloud oplossingen. Hiermee is het daadwerkelijk mogelijk om binnen enkele minuten een werkende shop live te zetten.
De meest uitgebreide koppeling hebben wij met SEOshop van Lightspeed. Hiervoor hebben wij een speciale app laten ontwikkelen welke te downloaden is vanuit de App Store van SEOshop. Hiermee beschikt u over een geavanceerde synchronisatie met onze database inclusief afbeeldingen, voorraad en prijzen. Wat je koppeling uniek maakt is dat het zelf mogelijk is om uw orders direct door ons als dropshipment te laten verzenden. U kunt de order direct in onze database inschieten waarna deze door ons zal worden afgehandeld. Lees alles over onze dropshipment mogelijkheden op de speciale pagina. Indien gewenst kun u SEOshop gratis 30 dagen proberen, u kunt deze demo hier aanvragen.

Wanneer u dergelijke functionaliteiten van SEOshop niet noodzakelijk acht kunt u kiezen voor CCV Shop. Aan dit platform zijn alleen de producten gekoppeld en zijn de synchronisatiemomenten minder frequent en eenvoudiger opgezet. Orders dienen handmatig naar ons doorgezet te worden en de grafische mogelijkheden en externe koppelingen van derde partijen zijn beperkt. Ook CCV Shop kunt u gratis uitproberen 

Externe koppelingen

Naast het feit dat u zelf onze data kunt koppelen hebben wij ook tal van voorop gezette koppelingen naar derde partijen.

- Lightspeed (SEO-shop)
- CCV-Shop
- OFB Software
- OneTrail

In de toekomst zullen er steeds meer partijen worden toegevoegd. Gebruikt u een platform wat niet vermeld staat dan horen wij het graag zodat wij kunnen kijken of een koppeling realiseerbaar is.

U kunt altijd vragen, suggesties support aanvragen mailen naar onze Connect Experts via connect@complies.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.