• Vragen? Bel 0592 340350
  • Kosteloos je RMA retour
  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Downloads

Maak gebruik van onze downloads.

Op deze pagina vindt je documenten om te downloaden.

Product export

Voor een snelle, eenvoudige integratie kun je gebruikmaken van Complies Connect Export. Voor het koppelen van een webshop, CMS, POS of andere applicatie raden wij sterk aan de Complies Connect API te gebruiken. Deze is qua functionaliteit veel uitgebreider en is te koppelen met vrijwel elk platform. De Complies Connect Export is bedoeld om het direct exporteren te vereenvoudigen. Voor een complete uitleg van alle kolommen en velden kun je de documentatie lezen op https://export.complies.nl. De exports zijn in 4 verschillende formaten beschikbaar; CSV, CSV (Excel), XML en JSON.

CSV Excel XML JSON DOCUMENTATIE

Jouw persoonlijke Export-Key:

Complies API

De API mogelijkheid vereist wel wat meer kennis van (programmeer)zaken, maar hiermee kun je zeer uitgebreid koppelen. Met de versimpelde export kun je alleen een lijst met productinformatie synchroniseren wanneer jouw webshop dit ondersteund. Via onze API kun je bijvoorbeeld verzend-, order en factuurstatus ophalen, zelf verkoop- en RMA-orders aanmaken en uitgebreide artikelinformatie ophalen. Voor een overzicht van alle functies en uitgebreide technische documentatie kun je kijken op https://api.complies.nl/1. Vragen over de API? Neem contact op door een mail te sturen naar connect@complies.nl.

Jouw persoonlijke API-Key:

Formulieren

Burenformulier Incasso formulier

Verwerkersovereenkomst

Nederlands Engels Duits

Logo's Complies

Hieronder vindt je diverse bestandsformaten van logo's van Complies en gelieerde merken. Lees voor gebruik aandachtig de richtlijnen als vorens deze te gebruiken in drukwerk of prints. Wanneer je andere formaten wenst, kun je ons dit altijd laten weten via marketing@complies.nl

 

EPS PNG Richtlijnen

Yours

EPS PNG Richtlijnen

IT's Amazing

EPS PNG Richtlijnen