• Contact
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis*

Zomerflyer XXL: Sportzomer

Zomerflyer XXL: Sportzomer

Zomerflyer XXL: Sportzomer

Geplaatst in Acties op 08-04-2024 03:09

Sta klaar voor de sportzomer van 2024 en maak van jouw onderneming een ware hotspot voor enthousiaste klanten! Het is tijd om te schitteren met de Zomerflyer 2024. Grijp deze geweldige kans om jouw marketing naar nieuwe hoogten te tillen en tegelijkertijd te profiteren van onweerstaanbare aanbiedingen die de investering meer dan waard zijn.

Tijdens het Europees Kampioenschap, de Olympische Spelen en de Tour de France vliegen laptops, tablets, smart-tv's en reisaccessoires als warme broodjes over de toonbank. En jij kunt daar deel van uitmaken met onze exclusieve Zomerflyer 2024 XL, boordevol met de meest gewilde items van het seizoen. De folder loopt vanaf 22 juni. Het inkoopvoordeel begint al op 12 mei!

Ontdek 4 pagina's vol met onweerstaanbare deals die jouw klanten zullen doen watertanden. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je naast de Zomerflyer XL ook twee stoepbordposters, een set posters en online promotiemateriaal om jouw aanbiedingen extra in de schijnwerpers te zetten. En laten we de klanten niet vergeten - er staat een leuke verrassing voor ze klaar in de folder!

Een overvloed aan laptops

Tablets voor avonturiers onderweg

Smart-tv's voor de ultieme sportbeleving

Accessoires die perfect passen bij vakantieplezier

Wil je jouw eigen Zomerflyer ontvangen? Grijp dan nu jouw kans en claim jouw postcodegebied! Laat ons het ontwerp, de druk en de verspreiding verzorgen, zodat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf. En als kers op de taart, doe je mee dan ontvang je bij jouw inkooporder een "Oranje Fritel Frituurpan" gratis!

Aanmelden is eenvoudig - stuur een e-mail naar onze marketingafdeling via marketing@complies.nl en wij nemen contact met je op om jouw verspreidingsgebied te bepalen!

*Voor gemeentes met een opt-in beleid geldt een aangepast tarief.