• Contact
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis*

Teamleider Logistiek (meewerkend) (Full-Time)

Teamleider Logistiek (meewerkend) (Full-Time)

Teamleider Logistiek (meewerkend) (Full-Time)

Geplaatst in op 15-03-2022 11:43

Complies BV is op zoek naar een (meewerkend) teamleider Logistiek

In plaats van een lijstje met eisen vertellen we graag wat we jou kunnen bieden:

- Salaris (vanzelfsprekend);

- Een zelfstandige, veelzijdige en verantwoordelijke functie;

- Een prettige en informele werksfeer;

- Gezellige kantine, met elke dag vers fruit en op woensdag lunch;

- Sportschoolabonnement;

- Speel een potje pingpong, tafelvoetbal of darten om je hoofd te legen;

- We gaan natuurlijk voor een langdurige samenwerking! Daarom krijg jij een vast contract bij goed functioneren

 

We vinden het erg belangrijk dat jij fluitend van én naar je werk gaat

Complies BV is een groot IT-distributiecentrum en voorziet haar klanten in hun basisbehoefte als het gaat om eigen voorraad. Door korte lijnen te hanteren binnen ons bedrijf worden onze klanten snel en op een persoonlijke manier geholpen, zowel op het gebied van verkoop als bij service.

Wij zoeken een teamleider logistiek. Ben jij graag als spin in het web verantwoordelijk voor onze logistieke processen? Bij ons zorg je er samen met je team voor dat de voorraad op orde is en dat de inkomende en uitgaande goederen zo snel mogelijk verwerkt worden.

 

Hoe ziet een werkdag er uit?

Als je werkdag begint staat er al een vrachtwagen te wachten om gelost te worden. Je springt op je heftruck en lost de pallets. Je controleert natuurlijk of alles er goed uitziet en tekent dan voor ontvangst. Na het lossen zorg je dat de voorraad zo snel mogelijk wordt opgeboekt, zodat je collega’s van de andere afdelingen weten dat de goederen binnen zijn.

Je logistieke collega’s zijn alvast begonnen met het rapen en inpakken van de orders van de afgelopen avond. Je helpt ze mee en controleert steekproefsgewijs of alles goed gaat.

Een collega van afdeling inkoop belt met de vraag of je even iets wil controleren. Je zoekt het uit en belt hem snel terug met het antwoord.

Het is binnenkort tijd voor de beoordelingsgesprekken, dus je gaat even apart zitten om dit voor te bereiden. Je kijkt meteen even naar de bezetting van de komende dagen en maakt het rooster voor de volgende week.

Vandaag komt ook de jobcoach van je collega’s met een afstand tot de arbeidsmarkt langs, elke week zit je even met de jobcoach om af te stemmen.

Daarna is het weer doorpakken om alle orders te verwerken zodat ze die middag / avond opgehaald kunnen worden door onze logistieke partners. Met je gevoel voor humor houd je de stemming er in en zorg je dat er ondanks de drukte efficiënt gewerkt wordt.

Voordat je naar huis gaat stem je nog even af met je collega’s van de middagploeg wat er moet gebeuren en dan ga je naar huis. Morgen heb je zelf late dienst, dus je bent lekker vrij tot 12:00 uur.


Wat wij van je vragen:

We vinden het vooral belangrijk dat je goed in het team past, maar hebben ook een aantal vereisten voor onze nieuwe collega:

  • Je hebt een aantal jaar leidinggevende ervaring
  • Je bent bereid om te werken in diensten (van 09:00 tot 17:30 uur of 12:00 tot 20:30 uur)
  • Je hebt affiniteit met de logistieke sector

Is deze functie jou op het lijf geschreven en kan jij op korte termijn bij ons aan de slag? Solliciteer dan direct!

Graag ontvangen we jouw cv en motivatie op hrm@complies.nl

Klantenservice

+31(0)592 340 350

info@complies.nl

Elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 & 17:30