• Vragen? Bel 0592 340350
  • Kosteloos je RMA retour
  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis

Nieuw: WordPress Plugin

Nieuw: WordPress Plugin

Nieuw: WordPress Plugin

Geplaatst in Techniek op 08-02-2022 11:55

Wil jij je Woocommerce koppelen aan de Complies API? Met de Complies Woocomerce plugin van Wiseconn is dit nu mogelijk! Binnen een paar uur heb jij een volledig gevulde webshop.

De Woocommerce plugin maakt verbinding met de Complies API en synschroniseert automatisch verschillende data van complies zoals; voorraad synchronisatie, order synchronisatie, productafbeeldingen, prijzen, productbeschrijvingen en meer. Het enige waar jij voor moet zorgen is de installatie van Wordpress en Woocommerce (gratis).

Ook kun je met de Complies Woocommerce plugin kiezen welke producten je willen laten zien in je shop, zelf titels van producten aanpassen en prijzen wijzigen. Hiervoor dien je de sync van deze producten uit te zetten zodat dit niet weer wordt overschreven. Gaaf toch?!

De Complies Woocommerce plugin (€799) heeft geen trial versie en het bijbehorende abonnement is maandelijks opzegbaar. Met dit abonnement van €39,95 ben jij ten alle tijden verzekerd van de beste ondersteuning en updates. Bestel snel jouw plugin bij Wiseconn: https://wiseconn.nl/complies-woocommerce-plugin/

Klant van Complies? Dan krijg je 50% korting op de aanschafwaarde van de Woocommerce plugin. Neem contact op met Wiseconn om je persoonlijke kortingscode te ontvangen via info@wiseconn.nl of bel op 0592 209 111.

Meer informatie over systeemeisen en installatie vind je op https://wiseconn.nl/docs/complies-woocommerce/installatie/

 

Bestel nu je plugin online!

Klantenservice

+31(0)592 340 350

info@complies.nl

Elke werkdag bereikbaar tussen 09:00 & 17:30