• Contact
  • Voor 20:00 besteld, morgen in huis*

Black Friday Flyer Actie!

Black Friday Flyer Actie!

Black Friday Flyer Actie!

Geplaatst in op 25-10-2022 07:48

Je eigen flyer bij jouw doelgroep op de mat om je naamsbekendheid te vergroten en om jouw verkopen te bevorderen; dat klinkt interessant, toch?!

Maar wat staat er in de flyer? Goede vraag! Hieronder zie je een flyer die wij alvast hebben opgemaakt. Let op: Deze is nog niet definitief maar wel indicatief voor hoe hij straks bij de consument op de deurmat valt.

(producten en prijzen kunnen nog wijzigen)

voorbeeld_flyer

 

Is dat alles?

Nee want naast de flyer ontvang je een gratis set promotiematerialen waaronder:

Gratis Black Friday (A1) poster(s)
Gratis Black Friday Ballonnen
Gratis Social Media bBanners 
Gratis Black Friday Wobblers 

En doe je mee met de Black Friday flyer? Dan maak je ook nog eens kans op een "Dagje Uit Cadeaukaart" ter waarde van €150! Het enige wat je hiervoor moet doen is tijdens de Black Friday Flyer periode (2 weken) meer dan €2500 euro inkopen. Onder de deelnemers die hebben voldaan aan deze voorwaarde verloten wij één cadeaukaart t.w.v. €150!

Oké ik doe mee!

Tof! Leuk dat je  meedoet en maximaal wil profiteren van de Black Friday periode. Jij weet zelf uiteraard het beste waar je een flyer wilt verspreiden. Daarom ontvangen wij graag één of meerdere postcodes (minimaal 5.000 bruto). Vervolgens kijken wij of deze gebieden nog vrij zijn, er kan immers maar één flyer per postcode verspreid worden. Is het gebied nog vrij? Mooi! Dan ontvang je een offerte met de éénmalige kosten. De kosten liever verspreiden over twee maanden? Ook dat is mogelijk!

Geef je snel op!

Dit doe je makkelijk door contact op te nemen met jouw persoonlijke accountmanager
tel:0592 340 350 ) of door een mail te sturen naar verkoop@complies.nl