Een week lang GRATIS in een Renault Twizy rijden

Ben jij It's Amazing dealer? Dat is Amazing! Complies biedt namelijk alle It's Amazing dealers exclusief de kans om een week lang te rijden in de Amazing Twizy. De Twizy is 100% elektrisch dus het kost je geen brandstof. Moet je even langs een klant om een bestelling te brengen of dien je een reparatie te verlenen, de opvallende Twizy brengt jou overal. 

Renault Twizy

Wat houdt deze actie kortgezegd in?

  • Jij, als It’s Amazing dealer, mag de Renault Twizy één week gratis lenen. 
  • De Renault Twizy wordt geleverd met een reparatie set.
  • De Renault Twizy is een volledig elektrische auto. Het kost je geen brandstof, alleen een beetje stroom.
  • Er zijn geen extra kosten verbonden aan de bruikleen van de Twizy. Maar mocht je schade maken, een boete rijden of betaal je parkeerkosten? Deze kosten zijn wel voor eigen rekening.
  • Samen maken we een afspraak wanneer de Twizy een week bij jou afgeleverd wordt. 
  • De Renault Twizy staat een volle week voor jou als It's Amazing dealer paraat (korter of langer dan een week is niet mogelijk)
  • De auto wordt bij je thuis/winkel gebracht én opgehaald, mits de volgende It’s Amazing dealer dicht bij jou in de buurt woont, dan dien je de auto zelf over te dragen aan de eerstvolgende bruiklener.
  • We gaan er niet van uit natuurlijk, maar stel je hebt pech? Dan kan je gebruik maken van de pechhulp van Renault.
  • Let Op! De Twizy heeft een actieradius van maximaal 80 kilometer.

 

Kenmerken Renault Twizy

De Renault Twizy is een één persoons auto en 100 % elektrisch. De Renault Twizy heeft een actieradius van ongeveer 80 kilometer . Je kunt hiermee geweldige reitten maken zonder tussendoor op te laden. Je bent geen speciaal oplaadpunt nodig, de Twizy laadt zich op via netstroom. Schakelen hoeft niet, de auto is een automaat. De topsnelheid is 80 kilometer per uur en in de kofferbak past meer dan je denkt. Wil je bewegend beeld van de Twizy zien? Bekijk dan onderstaand filmpje: 

 

Wil je de Renault Twizy ook graag lenen maar ben je geen It's Amazing dealer? Meld je dan snel aan via je accountmanager. 

Wil je je inschrijven voor deze actie? Stuur dan voor vrijdag 26 mei een mailtje met je naam, firmanaam, telefoonnummer en woonplaats naar ellen@complies.nl en je ontvangt hierover aanvullende informatie.