Update: Deze actie is afgelopen

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Bekend of nóg bekender raken bij uw doelgroep? Uw verkopen stimuleren? Yes, doe dan mee aan de Complies Zomerflyer! Claim snel uw postcodegebied voordat iemand anders het doet.

Bent u geinteresseerd in uw eigen flyer? Claim dan snel uw postcodegebied voordat een ander het doet. Doe dit dan in ieder geval vóór woensdag 19 mei.

Informatie over de flyer
Formaat: Dubbelzijdig A4 aan beide kanten Full Colour bedrukt
Inhoud: Ongeveer 10 producten uit het Complies assortiment
Verspreider: Spotta in het wekelijkse, in folie verpakte, folderpakket
Verspreidperiode: Zondag 20 juni / dinsdag 22 juni
Looptijd: Maandag 21 juni tm maandag 5 juli (2 weken)
Gegevens: Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail adres, website. (LET OP: op de flyer wordt geen logo en geen openingstijden gedrukt)

Omdat de looptijd vlak voor de zomervakanties is, zal er focus komen op producten die in de zomer vaak gebruikt worden. Ook komt er focus op de mooie sportzomer die ons te wachten staat met het EK Voetbal en de Olympische Spelen. Natuurlijk zullen er ook 'standaard' producten inkomen. Daarnaast ligt de focus op u als lokale specialist voor verkoop, reparatie en service.

Wij houden bij het vormgeven van de flyer rekening met de corona maatregelen en zullen, indien nodig, hiervan een melding maken op de flyer.

Wat kost deelname aan de flyer?
U weet zelf het beste welke regio interessant is voor u en waar u een flyer wilt verspreiden. Daarom ontvangen wij graag één of meerdere postcodes (minimaal 5.000 bruto). Vervolgens kijken wij of deze gebieden nog vrij zijn, er kan immers maar één flyer per postcode verspreid worden. Is het gebied nog vrij? Mooi! Dan ontvangt u een offerte met de éénmalige kosten. En vergeet niet; wie het eerst komt die het eerst maalt!

NIEUW: gepersonaliseerde flyer
Deze editie is het voor het eerst mogelijk om 250 gedrukte flyers opgestuurd te krijgen. Dit is uw eigen gepersonaliseerde flyer die u in uw winkel kunt leggen bijvoorbeeld. Geef bij uw contactpersoon aan dat u hier graag gebruik van wilt maken. Dit kost €39,95 ex btw.

Bent u geïnteresseerd in een eigen flyer?
Geef u dan op door een mail te sturen naar uw accountmanager of verkoop@complies.nl. Bellen naar het algemene verkoopnummer kan ook via 0592-340350. Dan zullen wij, samen met u, kijken in welke postcodegebieden u graag wilt verspreiden en of deze ook vrij zijn. Ook zijn er een aantal voorwaarden voor deelname. Deze zullen eerst besproken worden. Nadat u het contract heeft ondertekend, ontvangt u aanvullende informatie over de flyer.

OPGEVEN VÓÓR WOENSDAG 19 MEI 12:00 UUR!

VOORBEELDFLYER: 

Voorbeeldflyer