Zomerflyer 2019Het is weer tijd voor de zomerflyer van Complies! Uw eigen flyer bij uw doelgroep op de mat om uw naamsbekendheid te vergroten en om uw verkopen te bevorderen; dat klinkt interessant, toch?! Bent u geinteresseerd in uw eigen flyer? Claim dan snel uw postcodegebied. 

Informatie over de flyer
Formaat: Dubbelzijdig A4 aan beide kanten Full Colour bedrukt
Inhoud: Ongeveer 10 producten uit het Complies assortiment
Uiterlijk van de flyer: De flyer zal ontworpen worden in de lijn met de vernieuwde IT's Amazing krant
Verspreider: Spotta in het wekelijkse, in folie verpakte, folderpakket
Verspreidperiode: zondag 23 juni / dinsdag 25 juni
Looptijd: maandag 24 juni tm maandag 8 juli (2 weken)
Intakelijst: U ontvangt voorafgaand aan de flyer een intakelijst waar u voor speciale prijzen kan inkopen waardoor uw marges vergroten.

Omdat de looptijd vlak voor de zomervakanties is, zal er focus komen op producten die in de zomer vaak gebruikt worden. Natuurlijk zullen er ook 'standaard' producten inkomen. Daarnaast ligt de focus op u als lokale specialist voor verkoop, reparatie en service.

Wat zijn de kosten van de flyer?
5000 flyers €199,00
10.000 flyers €359,00
15.000 flyers €539,00
20.000 flyers €699,00
>20.000 flyers op aanvraag

U bespreekt altijd met uw/een accountmanager in hoeveel postcodes u wilt verspreiden en welk bedrag hier dan precies aanhangt. Bedragen zijn exclusief BTW.

Bent u geïnteresseerd in uw eigen flyer?
Geef u dan op door een mail te sturen naar uw accountmanager of verkoop@complies.nl. Bellen naar het algemene verkoopnummer kan ook via 0592-340350. Dan zullen wij, samen met u, kijken welke postcodegebieden er vrij zijn en waar u graag wilt verspreiden. Maar let wel, er kan maar één flyer per postcode uitgegven worden dus wees er optijd bij. Nadat u zich heeft opgegeven, ontvangt u aanvullende informatie over de flyer.

OPGEVEN VÓÓR DONDERDAG 23 MEI 17:00 UUR!

Met vriendelijke groet,

Het Complies team