Ondanks de verhogingen van verzendkosten die de afgelopen jaren door onze vervoerders aan ons zijn doorberekend, kunnen wij voor 2019 toch de standaard verzendkosten van €7,95 blijven hanteren.

Verder zullen de volgende wijzigingen in de verzend- en verpakkingskosten vanaf maandag 7 januari 2019 worden doorgevoerd:

- De afgelopen periode is het gemiddelde orderbedrag verder gegroeid. Als waardering daarvoor zullen wij voor uw bestelling alle orders boven de €250,00 verzendkostenvrij verzenden (buitenlandse zendingen en palletzendingen uitgesloten)
- Omdat duurzaam ondernemen bij Complies B.V. hoog in het vaandel staat, zullen wij een verpakkingstoeslag hanteren van €0,99 per verzending. Hiermee kunnen wij blijven voldoen aan een juiste en milieuvriendelijke verwerking van onze verpakkingen en vulmaterialen
- De huidige IDEAL-korting via de webshop voor orders van boven de €50,00 zal vervallen

Verzendkosten 2019, even alles op een rijtje:

- ALLE* zendingen van boven de €250,00 ex BTW worden gratis verzonden! (*met uitzondering van buitenlandse zendingen en palletzendingen)
- Bij zendingen beneden de €250,00 ex BTW wordt €7,95 in rekening gebracht
- Per verzending wordt er een verpakkingstoeslag van €0,99 in rekening gebracht
- De iDeal-kortingsregel komt hiermee te vervallen Bovenstaande regels zijn vanaf maandag 07-01-2019 van toepassing. Ook voor 2019 blijft gelden voor 19:55 uur besteld dezelfde dag verstuurd, indien voorradig.

Ook in 2019 staat Complies weer graag voor u klaar.
Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking dit jaar!

Met vriendelijke groet, 

Complies B.V.