Na een testperiode en meerdere evaluaties kunnen wij u melden dat PostNL onze vaste vervoerder wordt! En dat is fijn, lees hier waarom.

Regel het zelf met de PostNL app
Wat vooral erg fijn is, is dat u met de PostNL app alles bij de hand hebt en uw zaken kunt regelen zoals u wilt, bijvoorbeeld:
- Met de ontvangen Track&Trace code uw Complies pakket volgen
- Het bezorgmoment wijzigen vóór het eerste bezorgmoment. Kies vervolgens voor een ander bezorgmoment of laat het bezorgen bij een PostNL-punt bij u in de buurt
- Meld u aan voor Mijn Post en zie ’s ochtends al welke post u die dag gaat ontvangen
- Een adreswijziging doorgeven. Adreswijzigingen kunnen worden doorgevoerd op de dag van de bestelling. Wanneer u bijvoorbeeld om 14:00 uur een bestelling plaatst, kunt u het adres wijzigen via de PostNL app tot 23:59 uur dezelfde dag. Het is daarnaast alleen mogelijk om een adreswijziging door te voeren in dezelfde regio.
En dit zijn nog maar enkele van de vele voordelen van de app, snel downloaden dus;)

Verzendkosten
Aan de verzendkosten verandert er niets. Een bestelling van boven de €250,00 ex BTW wordt gratis verzonden. Voor een bestelling lager dan €250,00 ex BTW betaalt u €8,15 aan verzendkosten. Bij elke zending brengen wij €0,99 in rekening voor verpakkingstoeslag (om zo milieuvriendelijk mogelijk te kunnen verpakken)

Buitenlandse zendingen
Een pakket naar het buitenland wordt ook verzonden met PostNL. Prijzen van een zending naar het buitenland vind u op deze pagina.

Pallets
Palletzendingen dienen wij aan te melden bij de vervoerder op werkdagen vóór 15:00 uur, dan worden ze diezelfde dag nog opgehaald. Pallets worden verzonden met PostNL Cargo. De kosten van een palletzending zijn €25,00. Dit geldt voor palletzendingen in Nederland. De prijzen voor een palletzending naar het buitenland zijn op te vragen bij de verkoopafdeling. Koopt u een groot aantal producten? Dan kan het zijn dat het op een pallet verzonden wordt. Informeer hiernaar bij de verkoopafdeling. Dit zal in ieder geval altijd met u gecommuniceerd worden.

RMA retouren
Wanneer u een RMA retourneert, ontvangt u een verzendlabel van ons (te downloaden via de webshop in uw Complies account). Het retourneren van uw pakket gaat niet via PostNL, maar via DPD. Het pakket kunt u inleveren bij een DPD Parcel shop bij u in de buurt.