Koningsweekend 2020

UPDATE: deze actie is afgelopen

Maandag 27 april is het Koningsdag. Door de Coronacrisis is deze dag voor dit jaar omgedoopt tot Woningsdag. Het advies aan heel Nederland; blijf zoveel mogelijk thuis! Hierdoor is het ook niet mogelijk om koopjes te scoren op één van de vele vrijmarkten die normaal gesproken in Nederland georganiseerd zouden worden. Daarom houdt Complies dit weekend een online vrijmarkt! Houd elke dag (vrijdag, zaterdag, zondag en maandag) de mail in de gaten voor de beste deals!

Kofferactie: Inpakken en thuisblijven!
De eerste 20 klanten die op vrijdag 24 april 2 notebooks, 2 desktops of 1 notebook + 1 desktop naar keuze kopen via de webshop of via telefoon/mail; ontvangen een GRATIS Princess Traveller Holland Post reistas!
Er zijn maar 20 reistassen beschikbaar en OP = OP dus wees er snel bij! Actie start om 10:00 uur. 

Actievoorwaarden:
- Tijdens het Koningsweekend (vrijdag 24 april tm maandag 27 april) zijn de 1%, 2% en 3% korting April Acties niet geldig
- Tijdens het Koningsweekend (vrijdag 24 april tm maandag 27 april) zijn sommige de Doorlopende Deals niet geldig
- Maandag 27 april is Complies gesloten. Bestellingen geplaatst op vrijdag 24 april na 20:00 uur, worden dinsdag 28 april aangeboden aan de vervoerder
- Er zijn maar 20 Princess Traveller Holland Post reistassen beschikbaar. Op = op. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
- Er kunnen geen rechten worden onleend aan de reistas. Als u één van de eerste 20 klanten bent die recht heeft op een cadeauproduct, dan ontvangt u in ieder geval 1 reistas of koffer uit assorti.

Verzendkorting:
Profiteer, ook dit weekend, nog altijd van de verzendkorting via de webshop!
Orders lager dan €150,00 = €5,00 verzendkosten
Orders hoger dan €150,00 = GRATIS VERZENDING