Beste Folder Awards 2018

Kijkt u ook altijd uit naar het moment dat de IT's Amazing folder weer op uw mat valt? Mooi! Breng dan uw stem uit en zorg ervoor dat de IT's Amazing folder er met de Beste Folder Award vandoor gaat!

Breng uw stem uit

Van donderdag 8 februari 12:00 uur tot donderdag 5 april 12:00 uur kan elke consument een beoordeling en stem uitbrengen op zijn of haar favoriete folder. U beoordeeld de folder op bijvoorbeeld aanbiedingen, overzichtelijkheid, inspiratie, leesbaarheid enzovoort. Iedereen die een stem uitbrengt, maakt ook nog eens kans op mooie prijzen, zeker de moeite waard dus! 

Breng uw stem uit op de IT's Amazing folder

 

 

Wat zijn de Beste Folder Awards?

Alle folders die in Nederland verspreidt worden, kunnen zich aanmelden voor deze wedstrijd. Tijdens de stemperiode hebben alle enthousiaste folder lezers van Nederland een aantal weken de tijd om een stem en beoordeling uit te brengen op hun favoriete folder. Heeft de folder genoeg stemmen ontvangen? Dan wordt de folder genomineerd in de desbetreffende categorie en hieruit worden de winnaars bekend gemaakt. Spannend! De winnaar mag zich een jaar lang de beste folder van Nederland noemen. Een hele eer! Wilt u meer weten over deze contest? Neem dan een kijkje op www.debestefolder.nl

Meer informatie over IT's Amazing?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook uw gepersonaliseerde IT's Amazing folder verspreiden in uw eigen regio? Neem dan eens een kijkje op deze pagina voor meer informatie. Wilt u een voorbeeld IT's Amazing folder zien? Stuur dan een e-mail naar ellen@complies.nl voor meer informatie en een voorbeeld folder. 

En vergeet niet om te stemmen op de IT's Amazing folder, succes!