BullGuard Security

BullGuard Internet Security
Vanaf 1 maart is Complies gestart met het installeren van BullGuard Internet Security. Dat betekent dat op elke nieuwe notebook vanaf 1 maart een trial versie zit van BullGuard. Deze trial versie duurt drie maanden. Deze periode kan uitgebreid worden door de licentiecode van de meegestuurde voucher in te voeren. De voucher vindt u in de doos bij de notebook. Wanneer dit succesvol is gedaan, krijgt de klant 1 jaar Internet Security van BullGuard. Het proces wijst zich vanzelf. Zo is uw klant zeker van een goed beveiligde notebook en dat werkt wel zo prettig! :)

Meer informatie over BullGuard Internet Security
Met de BullGuard Internet Security kunnen drie apparaten worden beschermd voor de periode van 1 jaar. BullGuard levert volledige bescherming dankzij de constante cyclus van industrie-leidende innovaties. De op maat gebouwde browser levert een goede beveiliging en een stevige bescherming.
Wilt u meer informatie over BullGuard? Bezoek dan de website.

Verkoopwaarde
Het Internet Security pakket van BullGuard heeft een verkoopwaarde van €59,95. U kunt dus zelf bepalen wat de meerprijs wordt van de te verkopen notebook inclusief BullGuard.

Heeft u vragen over BullGuard Internet Security? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling via verkoop@complies.nl of 0592-340350.