Actiedag: Vrijdag 21 september (Update: ACTIE IS AFGELOPEN)

Beste lezer,

Vorig jaar is onze collega Oscar trotse vader geworden van een zoontje. Niet lang na de geboorte werd bekend dat hij Cystic Fibrosis (CF) heeft, ofterwijl Taaislijmziekte. CF is een ongeneeselijke chronische aandoening waarbij het slijm uitzonderlijk taai is. Het lichaam kan daardoor zijn functies onvoldoende vervullen, met als gevolg dat organen zoals de longen, alvleesklier en lever steeds slechter gaan functioneren. De gemiddelde levensverwachting met deze ziekte is op dit moment tussen de 40 en 50 jaar.

Om geld in te zamelen voor de CF-stichting heeft Oscar, samen met collega's Wybrand, Roelof-Jan en Nick, een team opgezet onder de naam 'Air Force One' en gaan zij aankomende zondag 16 kilometer hardlopen tijdens de Dam tot Damloop in Amsterdam/Zaandam! Daarmee willen zij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de CF Stichting met als doel een beter leven voor Oscar zijn zoontje en alle andere mensen met CF.

Complies steunt Air Force One met de Hardloopknallers!

Vandaag (vrijdag 21 september) zal in het teken staan van de Hardloopknallers! Om 10:00 uur, 12:00 uur en 14:00 uur ontvang je mailtjes met topaanbiedingen die telkens maar TWEE uur geldig zijn! Houd je mail dus extra goed in de gaten vandaaag. Aanbieding gemist? Jammer zeg!

Een gedeelte van de gehele dagomzet van vandaag, zal gedoneerd worden aan het Air Force One team tbv de CF-Stichting! Dus bestel vandaag bij Complies en je doneert automatisch geld voor de CF-stichting #kleinemoeite #alleenmaarevenbestellen #goededaad

Extra informatie?

Voor meer informatie over de loop en het team kijk je op deze pagina

Namens Oscar en de rest van de Air Force One teamleden, hartelijk bedankt!