• Geplaatst in Nieuws door : Marketing
Het zonnepanelenveld langs de A28 bij Tynaarlo wordt weggehaald. Complies BV, computergroothandel gevestigd op het industrieterrein in Tynaarlo, neemt het hele veld bestaande uit 90 panelen over om zichzelf te voorzien van stroom.Lees meer
  • Geplaatst in Nieuws door : Marketing

Wij vinden het niet gek dat u steeds meer verlangt van uw distributeur,daarom zijn wij vanaf 31 oktober elke werkdag (ma-vrij) extra lang open, namelijk tot 20:00 uur! Niet alleen zijn wij telefonisch bereikbaar voor u maar ook worden alle bestellingen die voor 20:00 geplaatst zijn (telefonisch/mail/webshop) morgen nog afgeleverd. Ideaal voor iedereen die in de avond zijn/haar bestellingen nog wil doen, of als u last-minute toch nog wat vergeten bent.

Lees meer

Retourneren via DPD

28-10-2016 18:23
  • Geplaatst in Nieuws door : RMA

Het retourneren van uw RMA's doet u bij Complies gratis. Op dit moment als enige in de markt. Omdat wij begrijpen dat iets retour sturen, om welke reden dan ook, al vervelend genoeg is, proberen we dit leed maximaal te verzachten.

Lees meer

Schade melden bij aflevering

27-10-2016 18:24
  • Geplaatst in Nieuws door : RMA

Complies is altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering in de service en het gemak voor onze klanten. Dit doen wij omdat we overtuigd zijn van het feit dat de klant tegenwoordig de focus moet leggen op verkoop en reparaties en niet op de rompslomp er omheen. We hebben geconstateerd dat het melden van schade's vaak te laat of niet gebeurd waardoor achteraf lastige situaties ontstaan waarbij de schade niet thuis te brengen is.

Lees meer

4 artikel(en)