Werken bij Complies

Jij wilt werken bij Complies? Top, wij willen ook graag dat jij bij ons komt werken namelijk. Bezit jij een uniek talent, of hebben wij een vacature online staan waar jij naadloos in past? Dan zien wij heel graag jouw sollicitatie tegemoet.

Vacatures

Complies BV is op zoek naar een Junior Accountmanager binnendienst (m/v) voor 32 tot 40 uur per week. Bekijk hier de vacature en solliciteer! :)

Ben jij een enthousaiste student die opzoek is naar een Financiele afstudeeropdracht AO/IB?! Complies BV biedt je deze kans. Bekijk hier de vacature en solliciteer snel! 

Open sollicitatie

Heb je toch interesse in een functie bij Complies BV en denk je een meerwaarde te hebben voor onze organisatie? Stuur dan een open sollicitatie naar a.bergsma@complies.nl  Wij zien graag jouw korte, bondige én originele motivatie en uitgebreide CV tegemoet.

Stage

Als erkend leerbedrijf hebben wij ruime ervaring met het begeleiden van stagiairs. Gedurende het hele jaar stellen wij stageplaatsen beschikbaar.
Neem contact op met Arjan Bergsma op 0592-340350 en misschien is jouw stage wel de springplank naar een vast dienstverband!