Krant & Flyer

Complies maakt het mogelijk om vier of zes keer per jaar uw eigen krant, en 2 keer per jaar een eigen flyer, uit te brengen in de postcodegebieden rondom uw eigen winkel(s). Nieuwsgierig? Lees op deze pagina wat de mogelijkheden zijn.

Bij al uw (nieuwe) klanten op de mat: De IT’s Amazing Krant

IT’s Amazing is het dealerprogramma van Complies. Dit programma is landelijk uitgerold en hiermee willen wij een uniforme, betrouwbare uitstraling bieden richting de eindgebruiker. Het programma bevat een uitgebreid scala aan communicatiemethoden en verkoopstimulerende tools. Met een advertentie in de lokale krant bereikt u een enorme hoeveelheid potentiële klanten. Maar een eigen krant is echt amazing! Een unieke manier om uw bedrijf op een professionele manier te presenteren.
De kant heeft een uitgesproken en opvallende huisstijl voor de maximale herkenbaarheid en gezamenlijk inkoopvoordeel. De kranten worden gedrukt op 52 grams couranten papier. Dit is een standaard papiersoort waar ook de verschillende grote dagbladen op worden gedrukt. Dankzij het tabloid-formaat is deze duidelijk, overzichtelijk en opvallend tussen de rest van de folders in het gesealde folderpakket. U kunt zelf uw postcodegebied kiezen waarin u wilt verspreiden. Uiteraard kunnen wij voor u uitzoeken welke postcodes zich in uw regio bevinden en het aantal huishoudens vaststellen. Voor de postcodes geldt “wie het eerst komt, die het eerst maalt”. Claim dus snel uw postcode!

Voorwaarden om aan de IT’s Amazing krant deel te nemen

Wij zijn niet zo streng ;) Bezit u een representatief winkelpand en richt u zich op de verkoop van ICT producten aan eindgebruikers? Mooi! Dan mag u deelnemen aan de IT’s Amazing krant formule. 

Verspreid periodes krant

Januari – Aan het begin van het jaar met goede voornemens 
Maart – Voorjaarsvakantie (Extra editie)
Mei – Vakantiegeld
Augustus – Back2School
Oktober – Herfstvakantie (Extra editie)
December – Feestdagen

Alle voordelen op een rijtje

De IT's Amazing formule biedt u mooie voorwaarden in IT-folderland. Als Complies zijn we een kleine, toch flexibele organisatie, daardoor kunnen wij snel indexeren wat de wensen van onze klanten zijn op het gebied van de krant. IT’s Amazing biedt u onderstaande voordelen standaard als u mee doet met ons krantconcept:
• U geeft een volwaardige en professioneel opgezette krant uit
• Deze krant valt op de mat bij uw doelgroep op 4/6 piekmomenten per jaar
• Een 4 pagina’s full colour tabloid krant met uw bedrijfsnaam + adres groot op de voorkant en uw bedrijfslogo op de achterkant (z/w)
• Speciale inkoopprijzen op alle folderartikelen die uw marge vergroten
• Aanvullend promotie-materiaal: (Stoepbord)posters, filiaalexemplaren van uw krant voor in de winkel en daarnaast wisselend promotiemateriaal zoals koffiebekers, pennen, wobblers en raamstickers en alles natuurlijk met het IT’s Amazing logo bedrukt
• Digitale krant voor op uw website/social media kanalen
• Geen verplichte folderintake (uniek in de markt)
• Geen verzendkosten gedurende het hele jaar vanaf €250,- geldend voor voor alle orders
• Voor orders lager dan €250,00 betaalt u slechts €5,00
• Vermelding van uw winkelgegevens op de website van IT’s Amazing
• Per maand te betalen
• Per 3 maand opzegbaar
• Extra inkoopvoordeel via aangesloten fabrikanten
• Gratis producten bij de intake
• Mogelijkheid tot basisvoorraad op consignatiebasis
• Een vast aanspreekpunt die voor u klaarstaat
• U krijgt voorrang bij het vastleggen van het postcodegebied voor de flyer

Online: IT's Amazing website

Indien u meedoet met de krant wordt u automatisch opgenomen op de webshop van IT’s Amazing. In de website zit een dealerlocator ingebouwd. Indien de klant uw winkel selecteert wordt de aankoop aan u gekoppeld en wordt de marge op de order aan u uitbetaald.

Online: Spotta App

Naast de website publiceren wij voor u de volledige folder online op de Spotta website en de Spotta app. Gratis extra exposure, met uw bedrijfsgegevens, openingstijden etc. vermeld en een automatische doorlink naar de webshop wat absoluut tot extra verkoop zal leiden.

In uw winkel: POS-materiaal

Om maximale herkenbaarheid zowel binnen als buiten uw winkel te verkrijgen kunnen wij u voorzien van diverse soorten POS-materiaal. Hierbij kunt u denken aan gevelvlaggen, posters voor uw stoepbord, flyers, rollup banners enz. Wij staan altijd open voor ideeën dus als u nog aanvullingen heeft horen wij het graag.

Een losse flyer

Minimaal twee keer per jaar brengt Complies een losse flyer uit, namelijk aan het begin van de zomer en richting november/december. In deze flyer staan producten die aansluiten op de behoeftes van de consument op dat moment. Richting de zomer bijvoorbeeld een tablet, powerbank en geluidsboxjes. In de flyer richting de decembermaand staan (schoen)cadeautjes artikelen voor mooie prijzen. Zo doen wij altijd ons best om in te spelen op de wensen van de consument om uw verkopen te stimuleren. De flyer is A4 Full Colour bedrukt met uw bedrijfsgegevens (geen logo) op de voorkant gedrukt (zwart-wit). 

Kosten?

Voor niks gaat de zon op, maar ook wij begrijpen dat alles goed betaalbaar moet blijven en dat er ondanks een investering in naamsbekendheid en traffic in de winkel ook wel wat over moet blijven aan het einde van de rit. De prijsberekening gaat op basis van uw postcodes in een bedrag per maand. Zo verdelen wij voor u de kosten in een overzichtelijk maandbedrag. Zo is de aanslag per editie lager. Mocht u een precieze prijsopgaaf willen ontvangen dan maken wij die graag voor u! Neem contact op met uw accountmanager of mail verkoop@complies.nl

Interesse?

Heeft u interesse of heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen? Neem dan gerust contact op met het verkoopteam van Complies via telefoonnummer 0592-340 350 of door te mailen naar verkoop@complies.nl. Bent u benieuwd naar hoe de IT's Amazing krant of flyer eruit ziet? Wij sturen u graag een voorbeeld op, dan krijgt u een goed beeld; wel zo prettig.