Krant & Promotie

Complies maakt het mogelijk om vier of zes keer per jaar uw eigen folder uit te brengen in de postcodegebieden rondom uw eigen winkel(s). Nieuwsgierig? Lees op deze pagina wat de mogelijkheden zijn. 

Bij al uw (nieuwe) klanten op de mat: Krant

IT’s Amazing is het dealerprogramma van Complies. Dit programma is landelijk uitgerold en hiermee willen wij een uniforme, betrouwbare uitstraling bieden richting de eindgebruiker. Het programma bevat een uitgebreid scala aan communicatiemethoden en verkoopstimulerende tools. Met een advertentie in de lokale krant bereikt u een enorme hoeveelheid potentiële klanten. Maar een eigen krant is echt amazing! Een unieke manier om uw bedrijf op een professionele manier te presenteren. De kant heeft een uitgesproken en opvallende huisstijl voor de maximale herkenbaarheid en gezamenlijk inkoopvoordeel. De kranten worden gedrukt op 52 grams couranten papier. Dit is een standaard papiersoort waar ook de verschillende grote dagbladen op worden gedrukt. Dankzij het tabloid-formaat is deze duidelijk, overzichtelijk en opvallend tussen de rest van de folders in het gesealde folderpakket.

U kunt zelf uw postcodegebied kiezen waarin u wilt verspreiden. Uiteraard kunnen wij voor u uitzoeken welke postcodes zich in uw regio bevinden en het aantal huishoudens vaststellen. Voor de postcodes geldt “wie het eerst komt, het eerst maalt”. Claim dus snel uw postcode!

Alle voordelen op een rijtje

Allerbeste voorwaarden in IT-folderland. Als Complies zijn we een kleine, toch flexibele organisatie, daardoor kunnen wij snel indexeren wat de wensen van onze klanten zijn op foldergebied. IT’s Amazing biedt u onderstaande voordelen standaard als u mee doet met ons folderproject:

 • Een volwaardige en professioneel opgezette krant
 • Bij uw doelgroep in de brievenbus op 4/6 piekmomenten per jaar
 • De krant wordt verspreid in januari, de periode van het vakantiegeld, het begin van het nieuwe schooljaar (back 2 school), oktober/november en in de decemberperiode en halverwege maart
 • Een 4 pagina’s full colour tabloid krant met uw bedrijfslogo/adres op de voor- en achterkant (z/w)
 • Speciale inkoopprijzen op alle folderartikelen die uw marge vergroten
 • Aanvullend promotie-materiaal: (Stoepbord)posters en 50 krant exemplaren van uw krant per filiaal
 • Digitale folder op uw website/powerpoint slideshow voor op uw schermen
 • Geen verplichte folderintake (uniek in de markt)
 • Geen verzendkosten gedurende het hele jaar vanaf €250,- geldend voor voor alle orders
 • Vermelding van uw winkelgegevens op de website van It's Amazing 
 • Mogelijkheid tot credit van 50% van de folderkosten bij haalbaar jaartarget
 • Per maand te betalen
 • Per 3 maand opzegbaar
 • Een vast aanspreekpunt die voor u klaarstaat. 
 

 Voorbeeld krant

 

Online: Website

Indien u meedoet met de krant wordt u automatisch opgenomen op de webshop van IT’s Amazing. In de website zit een dealerlocator ingebouwd. Indien de klant uw winkel selecteert wordt de aankoop aan u gekoppeld en wordt de marge op de order aan u uitbetaald.

Online: Spotta App

Naast de website publiceren wij voor u de volledige folder online op de Spotta website en de Spotta app. Gratis extra exposure, met uw bedrijfsgegevens, openingstijden etc. vermeld en een automatische doorlink naar de webshop wat absoluut tot extra verkoop zal leiden.

 

In uw winkel: POS-materiaal

Om maximale herkenbaarheid zowel binnen als buiten uw winkel te verkrijgen kunnen wij u voorzien van diverse soorten POS-materiaal. Hierbij kunt u denken aan gevelvlaggen, posters voor uw stoepbord, flyers, rollup banners enz. Wij staan altijd open voor ideeën dus als u nog aanvullingen heeft horen wij het graag.

Kosten?

Voor niks gaat de zon op, maar ook wij begrijpen dat alles goed betaalbaar moet blijven en dat er ondanks een investering in naamsbekendheid en traffic in de winkel ook wel wat over moet blijven aan het einde van de rit. De prijsberekening gaat op basis van uw postcodes in een bedrag per maand. Zo verdelen wij voor u de kosten in een overzichtelijk maandbedrag. Zo is de aanslag per editie lager. Mocht u een precieze prijsopgaaf willen ontvangen dan maken wij die graag voor u! Neem contact op met uw accountmanager of mail  verkoop@complies.nl

Voor bovengenoemd bedrag krijgt u alle extra voordelen GRATIS!

Interesse?

Heeft u interesse of heeft u naar aanleiding van het bovenstaande vragen? Neem dan gerust contact op met het verkoopteam van Complies via telefoonnummer 0592-340 350 of door te mailen naar verkoop@complies.nl.