Downloads

Op deze pagina vindt u documenten om te downloaden.

Product Export

Voor een snelle, eenvoudige integratie kunt u gebruikmaken van Complies Connect Export. Voor het koppelen van een webshop, CMS, POS of andere applicatie raden wij sterk aan de Complies Connect API te gebruiken. Deze is qua functionaliteit veel uitgebreider en is te koppelen met vrijwel elk platform. De Complies Connect Export is bedoeld om het direct exporteren te vereenvoudigen. Voor een complete uitleg van alle kolommen en velden kunt u de documentatie lezen op https://export.complies.nl. De exports zijn in 4 verschillende formaten beschikbaar; CSV, CSV (Excel), XML en JSON.

 CSV    Excel    XML    JSON    Documentatie
CSV   Excel   XML   JSON   DOCUMENTATIE

 

 

Complies API


De API mogelijkheid vereist wel wat meer kennis van (programmeer)zaken, maar hiermee kunt u zeer uitgebreid koppelen. Met de versimpelde export kunt u alleen een lijst met productinformatie synchroniseren wanneer uw webshop dit ondersteund. Via onze API kunt u bijvoorbeeld verzend-, order en factuurstatus ophalen, zelf verkoop- en RMA-orders aanmaken en uitgebreide artikelinformatie ophalen. Voor een overzicht van alle functies en uitgebreide technische documentatie kunt u kijken op https://api.complies.nl/1. Wanneer u vragen heeft over de API kunt u altijd mailen naar connect@complies.nl.

Formulieren

 Burenformulier        Incasso formulier                      
Burenformulier       Incasso formulier  Verwerkersovereenkomst

 CSV         CSV   CSV
Nederlands   Engels   Duits     


Logo's

Hieronder vindt u diverse bestandsformaten van logo's van Complies en gelieerde merken. Lees voor gebruik aandachtig de richtlijnen alsvorens deze te gebruiken in drukwerk of prints. Wanneer u andere formaten wenst, kunt u ons dit altijd laten weten via marketing@complies.nl

 Complies

           
EPS   PNG   Richtlijnen


Yours

           
EPS   PNG   Richtlijnen


IT's Amazing

           
EPS   PNG   Richtlijnen