Backorders

Complies doet altijd haar uiterste best om de voorraad zo goed mogelijk op pijl te houden. Toch kan het gebeuren dat een product op moment van bestellen nog wel op voorraad is, en op het moment dat het logistieke team van Complies uw bestelling wil inpakken, het product uitverkocht blijkt.
Dit is erg vervelend en wij zoeken dan samen met u naar een oplossing. De Complies inkoopafdeling gaat hard zijn best doen om het product opnieuw in te kopen zodat u alsnog het product kan ontvangen.

Het product is opnieuw verkrijgbaar, en nu?
Wanneer wij het product opnieuw kunnen bestellen, zal het binnen afzienbare tijd bij ons binnenkomen.
Dan sturen wij het product kosteloos na. Echter, het kan zijn dat wij het product opnieuw kunnen bestellen, maar het niet voor dezelfde prijs aan u kunnen aanbieden. Dit kan komen doordat onze inkoopprijs is gestegen of doordat het product vernieuwd is en wij alleen nog maar de nieuwe versie kunnen inkopen die duurder is geworden. Er zal dan altijd contact met u worden opgenomen om te overleggen of u het product nog wilt bestellen voor de hogere prijs.

Het product is niet meer te verkrijgen, en nu?
Het kan zijn dat het niet lukt om het product opnieuw in te kopen doordat het product niet meer geproduceerd wordt of doordat de fabrikant alleen nog maar een vernieuwde versie aanbiedt. Dan geldt het volgende:

Heeft u het product al vooruit betaald? Dan zal het aankoopbedrag naar u geretourneerd worden.

Heeft u een bestelling geplaats op rekening? Dan zullen wij het product uit bestelling halen en komt het te betalen bedrag voor het desbetreffende product te vervallen.